Kalevala Paratiisi riipus hopea 220218380

Varastossa (Määrä: 1)

SKU: 63809
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.
Korujen koko-opas

Tyylikäs ja ilmava hopeasta valmistettu Kalevala Paratiisi 220218380 kaulakoru on modernisoitu versio vanhasta Kalevala klassikkokorusta. Riipuksessa on kaunis kirkkoholvin muotoinen koriste, joissa kerrotaan kahden riikinkukon vartioivan elämänveden maljaa. Ketju on säädettävissä 70/80 cm pituuteen. Monikäyttöisyyttä lisää se, että ketjun voi kiepauttaa kaksin kerroin, mikä lyhentää korun pituutta ja antaa mahdollisuuden erilaisten lookien luomiseen.

Paratiisi-korujen esikuva on hämäläinen juhlakääty, joka on peräisin voin vuodelta 800 jKr. Korussa esiintyvien pitkäkaulaisten lintujen arvioidaan olleen onnentuojia, sanansaattajia ihmisten ja jumalten välillä. Koru on ajaton Kalevala koru, joka pääsee oikeuksiinsa yhdistettynä yksinkertaiseen, tyylikkääseen pukeutumiseen. Yhdistele tätä Paratiisi riipus kaulakorua yhdessä muiden sarjan korujen kanssa.

SKU 63809
Brändi Kalevala
Kiven tyyppi Ei kiveä
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Kaulakorut
Materiaali Hopea
Väri Hopea
Takuu 2 vuotta
mpn 220218380