Kalevala Amuletti Teljänneito riipus pronssi 327031260

Varastossa (Määrä: 2)

SKU: 63771
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.
Korujen koko-opas

Kullanhohtoinen pronssinen Kalevala Amuletti Teljänneito 327031260 riipus symboloi rakkautta. Teljänneito-amuletissa on päättymätön nyöri, joka muodostaa merimiessolmun ja sydämen sen ympärille. Korun inspiraationa toimii 1940-luvulta ensimmäisten Kalevala-korujen joukossa ollut ikoninen Teljänneito-koru. Korun sydän ja solmu luovat vahvaa rakkauden ja kumppanuuden symboliikkaa. Sydänriipus on 15 mm kokoinen. Kaulakoru on pituudeltaan 40/45/50 cm ja sen monikäyttöisyyttä lisää mukana toimitettava jatkopala, jolla ketjua voi pidentää aina 55/60 cm mittaiseksi.

Vaihtele korun ilmetä lookiisi sopien lyhyenä tai pitkänä. Voit myös kokeilla eri värejä ja eri mittaisia ketjuja, kerrostaen koruilla. Amuletit huokuvat vahvaa mystiikkaa ja entisaikojen symboliikkaa. Amuletteja on saatavilla eri kokoisina ja eri väreissä.

Amuletti korusarjan suunnittelija on korumuotoilija ja kultaseppä Lina Simons. Simonsin muotoilu on puhdaslinjaista ja runsasta, johon yhdistyy kauneus, kestävyys ja käytettävyys. Sydän on klassinen symboli korussa ja tämä erinomainen idea lahjaksi.

Tutustu tästä kaikkiin Amuletti -korusarjan tuotteisiin!

SKU 63771
Brändi Kalevala
Kiven tyyppi Ei kiveä
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Kaulakorut
Materiaali Pronssi
Väri Kulta, Pronssi
Takuu 2 vuotta
mpn 327031260