Kalevala Amuletti Teljänneito hela hopea 28703122

Varastossa (Määrä: 3)

SKU: 63756
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Hopeinen Kalevala Amuletti Teljänneito 28703122 hela on rakkauden symboli. Teljänneito-amuletissa on päättymätön nyöri, joka muodostaa merimiessolmun ja sydämen sen ympärille. Korun inspiraationa toimii 1940-luvulta ensimmäisten Kalevala-korujen joukossa ollut ikoninen Teljänneito-koru. Korun sydän ja solmu luovat vahvaa rakkauden symboliikkaa. Riipuksen koko on 11 mm.

Luo korvakorut kahdella helalla, pujota hela ranneketjuun tai käytä kaulaketjussa riipuksena. Voit myös kokeilla eri värejä ja eri mittaisia ketjuja, kerrostaen koruilla. Amuletti - korusarjan monipuolisuus antaa runsaasti mahdollisuuksia erilaisten koruyhdistelmien rakentamiseen. Amuletteja on saatavilla eri kokoisina ja eri väreissä.

Amuletti korusarjan suunnittelija on korumuotoilija ja kultaseppä Lina Simons. Simonsin muotoilu on puhdaslinjaista ja runsasta, johon yhdistyy kauneus, kestävyys ja käytettävyys. Amuletti - sarjan korut ovat uusia tulkintoja muinaiskorujen salaperäisistä symboleista.

Tutustu tästä kaikkiin Amuletti -korusarjan tuotteisiin!

SKU 63756
Brändi Kalevala
Kiven tyyppi Ei kiveä
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Helat ja charmit, Riipukset
Materiaali Hopea
Väri Hopea
Takuu 2 vuotta
mpn 28703122