Kalevala Amuletti Taikalintu hela pronssi 38703152

Varastossa (Määrä: 3)

SKU: 63688
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Kalevala Amuletti -sarjan korujen sanotaan tuovan onnea kantajalleen. Kalevala Amuletti hela Taikalintu pronssi 38703152 on siro hela, jonka voit pujottaa riipukseksi kaulaketjuun, ranneketjuun tai korvarenkaaseen. Hela on halkaisijaltaan 11 mm. Helan taikalintu symboloi onnea, terveyttä ja menestystä. Taikalintu amuletti on saanut inspiraation vauraan viikinkiajan korusta. Korun taikalintu laulaa iloa ja uskoa onnelliseen huomiseen. Suomessa käsityönä valmistetun korun materiaali on pronssia. Pronssikoruissa on hienostunut aavistuksen punertava kullan sävy, joka hehkuu pohjoisen lyhyen kesän lämpöä ja valoa.

Luo korvakorut kahdella helalla, pujota hela ranneketjuun tai käytä kaulaketjussa riipuksena. Amuletti - korusarjan monipuolisuus antaa runsaasti mahdollisuuksia erilaisten koruyhdistelmien rakentamiseen. Koru sopii pienten ja keveiden korujen ystävälle, jota kiehtoo tarinat, vanhan ajan uskomukset ja symboliikka.

Amuletti korusarjan suunnittelija on korumuotoilija ja kultaseppä Lina Simons. Simonsin muotoilu on puhdaslinjaista ja runsasta. Amuletti - sarjan korut ovat uusia tulkintoja muinaiskorujen salaperäisistä symboleista.

Tutustu tästä kaikkiin Amuletti -korusarjan tuotteisiin!

SKU 63688
Brändi Kalevala
Kiven tyyppi Ei kiveä
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Helat ja charmit, Riipukset
Materiaali Pronssi
Väri Kulta, Pronssi
Takuu 2 vuotta
mpn 38703152