Kalevala Amuletti Pohjankarhu hela pronssi 38703142

Varastossa (Määrä: 1)

SKU: 63832
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Tämä Kalevala Amuletti - sarjan kullanhohtoinen pronssinen Pohjankarhu hela 38703142 kuvastaa karhun voimaa ja rohkeutta. Kooltaan 12,5 mm siro hela sopii käytettäväksi riipuksena kaulaketjussa tai ranneketjussa sekä helana korvarenkaassa.

Amuletti - korusarjan monipuolisuus antaa mahdollisuuksia erilaisten koruyhdistelmien rakentamiseen. Luo korvakorut kahdella helalla, pujota hela ranneketjuun tai käytä kaulaketjussa riipuksena. Voit myös kokeilla eri värejä ja eri mittaisia ketjuja, kerrostaen koruilla.

Amuletti korusarjan suunnittelija on korumuotoilija ja kultaseppä Lina Simons. Simonsin muotoilu on puhdaslinjaista ja runsasta, johon yhdistyy kauneus, kestävyys ja käytettävyys. Amuletti - sarja on muinaiskorujen salaperäisistä symboleista koostettu korusarja, joiden kerrotaan tuovan onnea kantajalle ja pitävän pahat henget loitolla. Osta lahjaksi tai itselle.

Tutustu tästä kaikkiin Amuletti -korusarjan tuotteisiin!

SKU 63832
Brändi Kalevala
Kiven tyyppi Ei kiveä
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Helat ja charmit, Riipukset
Materiaali Pronssi
Väri Kulta, Pronssi
Takuu 2 vuotta
mpn 38703142