Kalevala Amuletti Pohjankarhu hela hopea 28703142

Varastossa (Määrä: 1)

SKU: 63831
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Hopeasta valmistettu Kalevala Amuletti Pohjankarhu hela 28703142 kertoo karhun voimasta ja mahdista. Hela on kooltaan 12,5 mm ja sitä voi käyttää riipuksena kaula- tai rannekorussa sekä Amuletti-korvakorussa. Sirokokoisen helan materiaali on yli 99% kierrätettyä hopeaa ja se on valmistettu Suomessa Kalevalan tehtaalla.

Luo korvakorut kahdella helalla, pujota hela ranneketjuun tai käytä kaulaketjussa riipuksena. Voit myös kokeilla eri värejä ja eri mittaisia ketjuja, kerrostaen koruilla. Amuletti - korusarjan monipuolisuus antaa runsaasti mahdollisuuksia erilaisten koruyhdistelmien rakentamiseen. Amuletteja on saatavilla eri kokoisina ja eri väreissä. Ne sopivat erinomaisesti lahjaksi.

Amuletti korusarjan suunnittelija on korumuotoilija ja kultaseppä Lina Simons. Simonsin muotoilu on puhdaslinjaista ja runsasta, johon yhdistyy kauneus, kestävyys ja käytettävyys. Amulettien ajatus on tuoda kantajalleen onnea ja ne pitävät pahat henget loitolla.

Tutustu tästä kaikkiin Amuletti -korusarjan tuotteisiin!

SKU 63831
Brändi Kalevala
Kiven tyyppi Ei kiveä
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Helat ja charmit, Riipukset
Materiaali Hopea
Väri Hopea
Takuu 2 vuotta
mpn 28703142