Kalevala Amuletti Osmansolmu hela pronssi 38703102

Ei varastossa

SKU: 63830

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Pronssisessa Kalevala Amuletti Osmansolmu 38703102 helassa on kuvioitu päättymätön nauhapunos. Osmansolmukoristeisia solkia on löydetty runsaasti Suomesta ja niiden kerrotaan tuoneen vauraalla viikinkiajalla kantajalleen menestystä ja onnea. Amuletti - sarjan korut ovat uusia tulkintoja muinaisaikojen salaperäisistä symboleista. Kullanhohtoinen pronssikoru on omiaan siroista ja kevyistä koruista pitävälle, jota puhuttelee vanhat tarinat ja menneisyydestä kumpuavat uskomukset.

Luo korvakorut kahdella helalla, pujota hela ranneketjuun tai käytä kaulaketjussa riipuksena. Yhdistelemällä erilaisia ja kokoisia heloja eri pituisiin ketjuihin voit rakentaa persoonallisen korun juuri sinulle tärkeistä symboleista. Kaikki pikkuhelat, ranneketjut ja korvarenkaat ovat saatavilla hopeisina ja pronssisina.

Amuletti-korusarjan suunnittelija on korumuotoilija ja kultaseppä Lina Simons. Simonsin muotoilu on puhdaslinjaista ja runsasta, johon yhdistyy kauneus, kestävyys ja käytettävyys. Amuletti-sarjan korut ovat erinomaisia ideoita lahjaksi ja ne sopivat kaikenikäisille.

Tutustu tästä kaikkiin Amuletti -korusarjan tuotteisiin!

SKU 63830
Brändi Kalevala
Kiven tyyppi Ei kiveä
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Helat ja charmit, Riipukset
Materiaali Pronssi
Väri Kulta, Pronssi
Takuu 2 vuotta
mpn 38703102