Kalevala Amuletti Osmansolmu hela hopea 28703102

Varastossa (Määrä: 3)

SKU: 63752
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Hopeasta valmistettu Kalevala Amuletti Osmansolmu hela 28703102 on yksi Amuletti - sarjan onnensymboleista. Vauraalla viikinkiajalla osmansolmu kuvioitu koru toi kantajalleen menestystä ja onnea. Siron, paljon yksityiskohtia sisältävän helan koko on 11 mm. Hela on valmistettu Suomessa käsityönä 99% kierrätetystä hopeasta.

Luo korvakorut kahdella helalla, pujota hela ranneketjuun tai käytä kaulaketjussa riipuksena. Koosta juuri itsesi näköinen koru Amuletti - sarjan erilaisilla heloilla, ketjuilla ja korvarenkailla. Yhdistelemällä erilaisia ja kokoisia heloja eri pituisiin ketjuihin voit rakentaa persoonallisen korun sinulle merkityksellisistä symboleista. Kaikki pikkuhelat, ranneketjut ja korvarenkaat ovat saatavilla hopeisina ja pronssisina.

Amuletti korusarjan suunnittelija on korumuotoilija ja kultaseppä Lina Simons. Simonsin muotoilu on puhdaslinjaista ja runsasta, johon yhdistyy kauneus, kestävyys ja käytettävyys. Amuletti - sarjan korut ovat erinomaisia ideoita lahjaksi ja ne sopivat kaikenikäisille.

Tutustu tästä kaikkiin Amuletti -korusarjan tuotteisiin!

SKU 63752
Brändi Kalevala
Kiven tyyppi Ei kiveä
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Helat ja charmit, Riipukset
Materiaali Hopea
Väri Hopea
Takuu 2 vuotta
mpn 28703102