Kalevala Amuletti Hannunvaakuna riipus pronssi 327031160

Varastossa (Määrä: 1)

SKU: 63765
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.
Korujen koko-opas

Kalevala Amuletti Hannunvaakuna pronssinen riipus 327031160 suojaa kantajaansa pahalta. Kaunista, kullanhohtoista 16 mm kokoista riipusta koristaa perinteinen Hannunvaakuna symboli, jonka yhdestä nauhasta muodostuva kuvio kuvastaa maan neljää suojelushenkeä, jotka jokainen kannattelivat taivasta maan päällä. Nämä henget nimetty Pohjolan kansan perinteessä ilmansuuntien mukaan: Etelä, Pohjoinen, Länsi ja Itä. Kaulakoru huokuu vanhan ajan mystiikkaa ja symboliikkaa.

Kaulakoru koostuu riipuksesta ja ketjusta jota voi säätää 40/45/50 cm mittaan. Korun monipuolisuutta lisää mukana toimitettava jatkopala, jolla ketjua voi pidentää 55/60 mittaiseksi. Käytä lyhyenä, pitkänä tai vaihdellen lookisi mukaan. Amuletti-korut sopivat käytettäväksi yhdessä, erikseen, useita samanaikaisesti kerrostaen eri pituisia ja värisiä amuletteja. Valmistettu käsityönä Suomessa.

Amuletti korusarjan suunnittelija on korumuotoilija ja kultaseppä Lina Simons. Simonsin muotoilu on puhdaslinjaista ja runsasta, johon yhdistyy kauneus, kestävyys ja käytettävyys. Amuletti - sarjan korut ovat uusia tulkintoja muinaiskorujen salaperäisistä symboleista. Näillä koruilla saat ripauksen mystiikkaa ja tarinankerrontaa osaksi pukeutumistasi.

Tutustu tästä kaikkiin Amuletti -korusarjan tuotteisiin!

SKU 63765
Brändi Kalevala
Kiven tyyppi Ei kiveä
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Kaulakorut
Materiaali Pronssi
Väri Kulta, Pronssi
Takuu 2 vuotta
mpn 327031160