Kalevala Amuletti Hannunvaakuna hela hopea 28703112

Varastossa (Määrä: 3)

SKU: 63750
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Vanhan ajan mystiikkaa ja symboliikkaa huokuvan Amuletti - sarjan hopeinen Hannunvaakuna hela 28703112 suojelee pahalta. Kooltaan siroa 11 mm kokoinen hopeahelaa koristaa perinteinen Hannunvaakuna kuvio, jonka yhdestä nauhasta muodostuva symboli luo suojaavan voiman. Kuvion silmukat kuvastavat myös maan neljää suojelushenkeä, jotka jokainen kannattelivat taivasta maan päällä. Nämä henget nimetty Pohjolan kansan perinteessä ilmansuuntien mukaan: Etelä, Pohjoinen, Länsi ja Itä.

Luo omanlaisesi koru Amuletti-sarjan heloilla, ketjuilla ja korvarenkailla. Pujota hela ranneketjuun tai kaulaketjuun tai voit myös tehdä korvakorut kahdella helalla. Näillä koruilla saat ripauksen mystiikkaa ja tarinankerrontaa osaksi pukeutumistasi. Kaikki pikkuhelat, ranneketjut ja korvarenkaat ovat saatavilla hopeisina ja pronssisina.

Amuletti korusarjan suunnittelija on korumuotoilija ja kultaseppä Lina Simons. Simonsin muotoilu on puhdaslinjaista ja runsasta, johon yhdistyy kauneus, kestävyys ja käytettävyys. Amuletti - sarjan korut ovat uusia tulkintoja muinaiskorujen salaperäisistä symboleista.

Tutustu tästä kaikkiin Amuletti -korusarjan tuotteisiin!

SKU 63750
Brändi Kalevala
Kiven tyyppi Ei kiveä
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Helat ja charmit, Riipukset
Materiaali Hopea
Väri Hopea
Takuu 2 vuotta
mpn 28703112