Luujohdekuulokkeet ovat mullistaneet tavan, jolla voimme nauttia musiikista ja äänikirjoista liikkuessamme. Toisin kuin perinteiset kuulokkeet, ne eivät peitä korvakäytäviä, mikä mahdollistaa ympäristön äänien, kuten liikenteen tai varoitusten, kuulemisen samalla, kun kuuntelet suosikkisisältöäsi. Tämä tekee luujohdekuulokkeista ihanteellisen valinnan urheilijoille, jotka kaipaavat turvallisuutta ja mukavuutta esimerkiksi juoksulenkeillä tai pyöräillessä. Luujohdekuulokkeiden kevyt ja ergonominen rakenne varmistaa, etteivät ne paina tai hiosta, vaikka treeni olisi kuinka intensiivinen. Ne soveltuvatkin erinomaisesti niin urheiluun kuin myös arjen askareisiin, kuten koiran ulkoilutukseen ja kauppareissuille.

Suunnon luujohdekuulokkeet

Suunto Wing ja Suunto Sonic tarjoavat turvallisuutta ja ympäristön helppoa havainnointia kaikissa tilanteissa. Ne mahdollistavat ympäristön äänien kuulemisen samalla, kun nautit musiikista tai podcasteista. Tämä tekee niistä täydelliset päivittäiseen käyttöön ja monenlaisiin aktiviteetteihin – olitpa sitten liikenteen keskellä, ulkoilemassa luonnossa tai treenaamassa kuntosalilla.

Vaikka sekä Suunto Wing että Suunto Sonic ovat luujohdekuulokkeita, niiden välillä on merkittäviä eroja ominaisuuksissa ja käyttökokemuksessa, jotka tekevät kummastakin mallista ainutlaatuisen ja sopivan eri käyttäjille ja tilanteisiin.

Suunto Wing

Nainen istumassa luonnossa nauttien maisemasta, korvissaan kirkkaanpunaiset Suunto Wing - luujohdekuulokkeet.

  • Liikkeentunnistus: Suunto Wingissä on ainutlaatuinen liikkeentunnistus, jonka avulla käyttäjä voi vaihtaa kappaleita tai vastata puheluihin yksinkertaisesti heilauttamalla päätään. Tämä tekee käytöstä erityisen helppoa tilanteissa, joissa kädet eivät ole vapaana.
  • Parempi äänenlaatu puheluissa: Wing-mallissa on hienostuneempi mikrofoni ja kehittyneempi äänen prosessointi, jotka tarjoavat paremman äänenlaadun puheluissa, erityisesti tuulisissa olosuhteissa.
  • Lataustelakka: Wingin mukana tulee käytännöllinen lataustelakka, joka mahdollistaa kuulokkeiden lataamisen kahdesti täyteen, tarjoten yhteensä 20 tuntia lisäkäyttöaikaa.
  • LED-valot: Wingissä on pienet punaiset LED-valot, jotka lisäävät käyttäjän näkyvyyttä hämärässä tai pimeässä liikkuessa. Käyttäjä voi säätää valojen toimintaa tarpeiden mukaan, mikä parantaa turvallisuutta esimerkiksi iltalenkillä.

Suunto Wing Lime
-15%
UUSI
Suunto
Suunto Wing Lime
199,00 €
169,00 €
Suunto Wing Red
-15%
Suunto
Suunto Wing Red
199,00 €
169,00 €
Suunto Wing Black
-15%
Suunto
Suunto Wing Black
199,00 €
169,00 €

Suunto Sonic

Nainen juoksemassa metsässä yllään korvissaan kirkkaankeltaiset Suunto Sonic luujohdekuulokkeet

wysiwyg/blog/Suunto_Kuuloke_Blogi_1.jpg wysiwyg/blog/Suunto_Kuuloke_Blogi_1.jpg
  • Perusominaisuudet: Suunto Sonic on suunniteltu tarjoamaan kaikki luujohdekuulokkeiden perusominaisuudet ilman ylimääräisiä, hintaa nostattavia lisäominaisuuksia. Se on erinomainen valinta käyttäjille, jotka haluavat yksinkertaisen ja luotettavan kuulokekokemuksen.
  • Ilman lisälaitteita: Sonic ei sisällä Wingin kaltaista lataustelakkaa tai liikkeentunnistusta, joten se sopii niille, jotka etsivät suoraviivaista kuuloketta ilman monimutkaisia ominaisuuksia.
  • Äänenlaatu: Sonic tarjoaa saman, laadukkaan kuuntelukokemuksen kuin isoveljensä Wing.

Suunto Sonic Coral Red
-13%
UUSI
Suunto
Suunto Sonic Coral Red
149,00 €
129,00 €
Suunto Sonic Black
-13%
Suunto
Suunto Sonic Black
149,00 €
129,00 €
Suunto Sonic Lime
-13%
Suunto
Suunto Sonic Lime
149,00 €
129,00 €

Yhteistä molemmille

Molemmissa malleissa on 10 tunnin kuunteluaika yhdellä latauksella, äänenlaatu ja siten kuuntelukokemus molemmilla kuulokkeilla on identtinen, fyysiset napit ohjausta varten sekä ergonominen muotoilu joka tekee niistä kevyet ja mukavat käyttää.

Nainen ulkoiluasussa, korvissaan kirkkaanpunaiset Suunto Wing luujohdekuulokkeet, luonnossa harjoittelemassa.

Yhteenvetona: Suunto Wing on varustettu lisäominaisuuksilla, kuten liikkeentunnistuksella, parannetulla äänenlaadulla puheluissa, lataustelakalla ja LED-valoilla, mikä tekee siitä sopivan vaativampaan käyttöön. Suunto Sonic on yksinkertaisempi ja edullisempi vaihtoehto peruskäyttöön, ilman ylimääräisiä ominaisuuksia.




Katso myös:





Muita suosittuja varusteita: