Huawei on julkaissut uudet Watch GT 5 ja GT 5 Pro -älykellot, jotka jatkavat yhtiön menestyksekästä GT-sarjaa. Nämä älykellot tuovat mukanaan päivitettyjä ominaisuuksia ja parannettua suorituskykyä, mikä tekee niistä loistavia kumppaneita niin urheiluun kuin päivittäiseen käyttöön.

Kellot noudattavat aikaisemmasta Watch GT4 mallista tuttua muotokieltä tuoden kuitenkin raikkaan ja tuoreen vivahteen mukanaan. Uusissa malleissa on panostettu kestävyyteen ja ne ovat veden- ja pölynkestäviä, mikä tekee GT 5 -kelloista erinomaisia valintoja vaativaankin elämäntyyliin.

Uudet GT 5 -sarjan kellot pitävät sisällään kattavan määrän ominaisuuksia niin arkeen kuin urheiluunkin, mutta uutuudet keskittyvät erityisesti terveys- ja kuntoiluominaisuuksiin. Kellot tukevat monipuolisia suoritusten ja hyvinvoinnin seurantaominaisuuksia, jotka auttavat käyttäjiä seuraamaan kattavasti hyvinvointinsa eri osa-alueita. Kokonaisuudessaan Watch GT 5 -sarja edustaa tasapainoa muotoilun, suorituskyvyn ja käytännöllisyyden välillä, tarjoten modernin ratkaisun aktiivisen elämäntavan tueksi.



Watch GT 5 ja GT 5 Pro – kelloja eri käyttäjille


Huawei Watch GT 5 ja GT 5 Pro -mallien välillä on selkeitä eroja, jotka tekevät kummastakin houkuttelevan eri käyttäjäryhmille. Watch GT 5 on suunniteltu käyttäjille, jotka arvostavat kevyttä, tyylikästä älykelloa jokapäiväiseen käyttöön. Se yhdistää kattavat terveys- ja kuntoilutoiminnot minimalistiseen muotoiluun, ja sen monipuoliset rannekevaihtoehdot tekevät siitä hyvän valinnan aktiiviseen ja rentoon elämäntyyliin.


Huawei Watch GT 5 -älykello

Watch GT 5 Pro taas on suunnattu käyttäjille, jotka etsivät ylellisempää tuntumaa ja kestävämpiä materiaaleja. Pro-malli erottuu edukseen premium-tason tuntumallaan ja luottamusta herättävillä metallirannekkeilla. Kellojen suunnittelussa on myös korostettu niiden ulkonäöllisiä seikkoja, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan esimerkiksi heille, jotka haluavat elegantin kellon työ- ja vapaa-ajan käyttöön.


Huawei Watch GT 5 Pro Titanium & White Ceramic -älykellot

Urheilijoiden ja kuntoilijoiden luottokumppani


Huawei Watch GT 5 on suunniteltu erityisesti juoksijoille ja muille aktiiviliikkujille. Sen älykäs harjoitusten mukauttamisominaisuus tekee harjoittelusta entistä tehokkaampaa ja joustavampaa. Kello hyödyntää tieteellisiä malleja, kuten Daniels’ Running Formulaa, optimoidakseen harjoitusten intensiteetin ja määrän. Käyttäjät saavat reaaliaikaisia muistutuksia sykkeen ja nopeusalueen perusteella, mikä auttaa estämään ylikuormitusta ja vääränlaista harjoittelua. Lisäksi kellon avulla on mahdollista luoda päivittäisiä juoksusuunnitelmia ja seurata edistymistä viikko viikolta.


Huawei Watch GT5 46mm Blue -älykello

Kello tarjoaa harjoituksen aikana reaaliaikaista opastusta ja lähettää muistutuksia, kun intensiteetti ylittää asetetun rajan. Harjoitusreitin jakaminen sekä paluureitti-toiminto ovat hyödyllisiä erityisesti ulkoliikkujille, sillä kello auttaa navigoimaan takaisin lähtöpisteeseen. Voit myös ladata muiden käyttäjien harjoitusreittejä Huawei Health -sovelluksen kautta ja jakaa omasi yhteisön kanssa.



Terveydenseuranta ja hyvinvointiominaisuudet


Uusi Watch GT 5 täyttää suuret saappaat odotettuna uutena urheilukellona, mutta se on myös erinomainen työkalu kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseen. Kellossa on automaattinen sykemittaus, joka hälyttää, jos sykkeesi nousee liian korkealle tai laskee liian matalalle. Lisäksi se seuraa happisaturaatiota (SpO2) jatkuvasti ja tarjoaa tietoa hengityksestä ja happitasoista. Kello hyödyntää Huawei TruSleep™ -teknologiaa unen laadun tarkkailuun, ja se antaa yli 200 erilaista suositusta unen parantamiseksi.


Huawei Watch GT5 41mm Blue -älykello

Watch GT 5 seuraa stressitasoja ja suosittelee rentoutusharjoituksia, kuten hengitysharjoituksia, jotka auttavat pitämään stressin hallinnassa. Lisäksi naiset voivat hyödyntää kellon kiertokalenteri-toimintoa, joka ennustaa seuraavat kuukautiset ja hedelmällisyysikkunan aiempien kiertojen perusteella.



Tehoa ja tyyliä


Huawei Watch GT 5 -laitteiston tekniset ominaisuudet ovat huippuluokkaa. 46 mm malli sisältää 1,43 tuuman AMOLED-näytön ja 524 mAh akun, joka tarjoaa jopa 14 päivän käyttöajan yhdellä latauksella. Pienemmässä 41 mm Watch Gt 5 ja 42 mm GT 5 Pro -versiossa on 1,32 tuuman näyttö ja pienempi akku, mutta molemmat mallit tukevat langatonta latausta ja ovat vedenkestäviä (5 ATM, IP68). Lisäksi kellot tukevat GPS:ää, NFC-maksuja ja ovat yhteensopivia sekä Android- että iOS-laitteiden kanssa. Huawei Watch GT 5 -sarjan latausaika on vain 100 minuuttia nollasta täyteen, mikä varmistaa, että laite on aina käyttövalmiina kiireisimmissäkin tilanteissa.



Älykkäät elämäntapaominaisuudet


Kuten odoottaa saatta löytyy uusista Huawei Watch GT 5 ja GT 5 Pro urheilu- ja älykelloista laaja kattaus monia arkea helpottavia ominaisuuksia. Voit esimerkiksi hallita musiikkia, asettaa hälytyksiä ja herätyksiä, seurata päivittäisiä tapahtumia kalenterin kautta ja asentaa yleisimmin käyttämiäsi NFC matka-, kulku- ja pankkikorttisi suoraan kelloon. Watch GT 5 tarjoaa myös tarkkaa tietoa sään muutoksista sen sääsovellusten kautta. Voit seurata useaa eri sään metriikkaa, esimerkiksi auringonnousu- ja -laskuaikoja, kuun vaiheita ja esimerkiksi vuorovesien liikkeitä.


Huawei Watch GT5 41mm Gold -älykello

Mikäli käytössäsi on Huawein puhelin, voit käyttää kelloasi myös kameran kaukolaukaisimena.



Yhteenveto


Uusi Huawei Watch GT 5 -sarja on erinomainen valinta niin urheilijoille kuin hyvinvoinnistaan kiinnostuneille käyttäjille. Se tarjoaa monipuolisia terveys- ja liikuntaominaisuuksia, tarkan harjoitusohjauksen, pitkän akunkeston ja tyylikkään ulkoasun. Olitpa sitten kokenut juoksija tai vasta aloitteleva kuntoilija, Watch GT 5 ja Watch GT 5 Pro mukautuu tarpeisiisi ja tekee arjesta sujuvampaa.


Huawei Watch GT 5 -älykellot



Tutustu myös näihin suosittuihin älykellojen kategorioihin!