Polarin suosittu Grit X -sarja on saanut merkittävän päivityksen Polar Grit X2 Pro -mallin myötä. Kello yhdistää aikaisempien mallien parhaat puolet uusiin, edistyksellisiin ominaisuuksiin, jotka tekevät siitä entistä houkuttelevamman valinnan niin aktiivisille urheilijoille kuin seikkailunhaluisille käyttäjille. Kellon kirkas AMOLED-näyttö, kestävä teräsrunko ja tehokas prosessori parantavat käyttökokemusta, kun taas sen kevyt rakenne tekee siitä ihanteellisen kumppanin jokaiseen seikkailuun.

Grit X2 Pro julkaistiin kolmessa tyylikkäässä värityksessä: ruostumattomasta teräksestä valmistettu Night Black sekä Stone Gray ja kevyestä ja kevyestä ja kestävästä titaanista valmistettu tummanharmaa Titan. Sekä teräksestä että titaanista valmistetut mallit kestävät vaativissakin olosuhteissa, ja kellon vedenpitävyys takaa luotettavuuden kaikissa sääolosuhteissa.

Polar Grit X2 Pro:n erottaa edeltäjästään erityisesti sen AMOLED-näyttö, joka tarjoaa tarkan ja kirkkaan kuvan kaikissa valaistusolosuhteissa. Lisäksi kellon pitkä akunkesto varmistaa, että se pysyy mukana pitkilläkin reissuilla ilman jatkuvaa tarvetta ladata. Grit X2 Pro ei ole pelkästään urheilukello, vaan myös arjen apuri, joka tarjoaa käyttäjilleen hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten sääennusteet ja puhelimen viestien synkronoinnin.

Grit X2 Pro:n Polar Elixir -sensoriteknologia tarjoaa käyttäjille syvällistä tietoa kehon toiminnasta, palautumisesta ja suorituskyvystä. Kello toimiikin käytännöllisenä henkilökohtaisen valmentajan, joka tukee käyttäjän urheilullisia tavoitteita ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kellon monipuoliset urheilu-, lepo- ja hyvinvointimittarit auttavat seuraamaan aktiivisuutta ja parantamaan suorituskykyä.