Me uskomme, että Pandoran loppukesän lanseerauksen syntymäkivi-heloja sekä kaiverrettavia laattoja nähdään yhä useamman ranteessa tulevana syksynä. Pandora on tällä hetkellä yksi maailman suosituimmista koru brändeistä – eikä ihme! Suosittua Pandora Moments -korua voit muokata juuri sinun näköiseksi, ja osaa heloja jotka muistuttavat sinua tärkeistä hetkistä ja saavutuksista.




Persoonalliset syntymäkivihelat

Pandora Moments -uutuusheloissa näemme paljon väriä, rohkeaa muotoilua ja hienovaraista symboliikkaa. Pandoran syntymäkivihelat ovat tästä täydellinen esimerkki: helan kolmoissolmun säikeet kietoutuvat toisiinsa ja muodostavat äärettömyysmerkin, jonka alapuolella roikkuu jokaista kuukautta edustava kivi. Syntymäkivihelat ovat täydellinen lahja esimerkiksi tyttöystävälle, siskolle tai äidille. Valitse lahjansaajan syntymäkuukautta edustava hela, ja osta lisäksi Pandora Moments keräilyrannekoru. 14 karaatin kullalla päällystetty riipushela sopii täydellisesti koristamaan kultaista Pandora Moments -rannekorua.



Pandora kesän 2024 uutuudet

Kaiverrettavat Pandora ME -helat

Kaiverretavat korut, etenkin kauniit laatat, ovat olleet suosittuja jo kauan. Uudet kaiverrettavat Pandora ME -helat ihastuttavat värikkäällä kuosillaan. Valitse suosikkisi ja kaiverra siihen sinulle tärkeä päivämäärä tai kirjain. Pandora ME -helat sopivat kultaista Pandora ME -rannekoruun.




Pearlcore


Pandora kesän 2024 uutuudet

Pandoran viimeisimmissä lanseerauksissa helmet ovat olleet isossa roolissa. Tämä trendi ei näytä muuttuvan, nimittäin alkukesän lanseeraus oli lähestulkoon ainoastaan helmikoruja. Tämä on kuitenkin tervetullutta – usein helmikorut ovat hyvin samantyylisiä, mutta tällä kertaa Pandora toi markkinoille uudenlaisia helmikoruja. Tutustu, ihastu ja tilaa suosikkisi tästä!





Kaipaatko lisää inspiraatiota



Suosituimmat Pandora-korut juuri nyt