Kalevala tuo syksylle 2024 kaksi upeaa uutuuskokoelmaa, jotka yhdistävät perinteisen suomalaisen käsityötaidon ja modernin muotoilun. Roosa Nauha 2024 Kesäyön Ruusu -sarja on kaunis kunnianosoitus elämälle ja toivolle, tukien samalla tärkeää syöpätutkimusta. Männyt-korusarja taas tuo esiin suomalaisen luonnon voiman ja karun kauneuden, modernilla unisex-muotoilulla, joka puhuttelee laajasti eri tyylien ystäviä. Nämä korut ovat paitsi esteettisesti vaikuttavia, myös merkityksellisiä – kantajalleen ja maailmalle.


Kalevalan upeat uutuudet: Roosa nauha 2024 Kesäyön ruusu

Vuoden 2024 Roosa nauha -koru on täällä, ja se on saanut innoituksensa kauniista ja herkästä Kesäyön ruusu -sarjasta. Tänä vuonna Kalevala tuo esille erikoismallin, joka juhlistaa Roosa Nauha -keräystä nyt jo kymmenettä kertaa. Tämä korusarja on suunniteltu erityisesti kampanjaa varten, ja siinä hehkuvat vaaleanpunaiset lasihelmet, jotka symboloivat toivoa ja elämän kauneutta.

“Kalevala

Hyvän asian puolesta – kauneutta ja merkitystä

Jokaisesta myydystä Roosa nauha -sarjan korusta Kalevala lahjoittaa 10 € Syöpäsäätiölle, joka on Suomen merkittävin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja. Roosa nauha -keräys on sen tunnetuin kampanja, ja Kalevala on ylpeä voidessaan jälleen kerran olla mukana tukemassa tätä tärkeää asiaa.

Korujen herkkä muotoilu on saanut inspiraationsa Saima Harmajan kauniista runosta Läheisyys: "Huoneessani tässä on vielä kevät. Sade hyrskyää ja ruusut puhkeavat pimeässä, ja satakieli laulaa. Minuun jää!"


Rajoitettu saatavuus – tilaa omasi nyt!

Roosa nauha 2024 hopeinen Kesäyön ruusu -sarjan riipus ja korvakorut ovat saatavilla vain rajoitetun ajan. Tämä tekee niistä ihanteellisen lahjan itsellesi tai läheisellesi – hyvän asian puolesta. Korusarjan on suunnitellut lahjakas Anni Ruuth.

Tuotteet:

Älä missaa mahdollisuutta olla osa tätä merkityksellistä keräystä ja samalla kantaa kaunista, suomalaista käsityötä. Tilaa omasi ja tue tärkeää asiaa!


Roosa nauha -keräykseen ja sen missioon voit tutustua tarkemmin täällä!



Uusi Kalevala Männyt-korusarja – Modernia muotoilua suomalaisen luonnon inspiroimana

Kalevala jatkaa vahvaa perinnettään korumaailman edelläkävijänä, tuomalla markkinoille uuden Männyt-korusarjan, joka ammentaa innoituksensa suomalaisesta luonnosta. Tämä korusarja yhdistää saaristossa kasvavien mäntyjen sitkeyden ja karun kauneuden moderniin, innovatiiviseen muotoiluun. Sarjan suunnittelijana on nuori ja lupaava Ildar Wafin, jonka muotoilu herättää kiinnostusta niin kotimaassa kuin kansainvälisesti.

“Kalevala

Luonnon kauneutta ja ajatonta muotoilua – Unisex-korut kaikille

Männyt-sarja ei ole vain kaunis; se on myös käytännöllinen ja monipuolinen. Unisex-muotoilunsa ansiosta sarja sopii monenlaiseen makuun, ja korujen stailaaminen mahdollistaa niiden persoonallisen ilmeen muokkaamisen. Muodot ja kuviot ovat ajattomia, ja ne tekevät koruista tulevaisuuden klassikoita – pienoisveistoksia, joita voi kantaa ylpeydellä.


Ildar Wafin – Nouseva tähti korumuotoilussa

Männyt-sarjan takana on Ildar Wafin, suomalainen korusuunnittelija, joka on valmistunut Lontoon Royal College of Artista ja työskennellyt Louis Vuittonilla. Hän on saanut tunnustusta muun muassa Hyères Festival -muotikilpailussa Ranskassa ja Finnish Fashion Awards -kilpailussa, jossa hänet palkittiin Young Talent -palkinnolla. Wafin löytää inspiraationsa suomalaisesta luonnosta ja hänen luomuksensa kiteyttävät männyn mystisyyden ja sen voimakkaan kasvutavan. Muihin Wafin tekemiin upeisiin teoksiin voit tutustua täältä!

Männyt-sarjan tuotteet:

Männyt-korusarja jatkaa Kalevalan pitkää perinnettä tuoda markkinoille ajattomia ja vaikuttavia koruja, jotka kertovat tarinoita suomalaisesta luonnosta ja käsityötaidosta. Tutustu sarjaan ja löydä oma suosikkisi – nämä korut ovat tulevaisuuden klassikoita!




Tutustu myös muihin Kalevalan valloittaviin koruihin ja uutuuksiin!