Garmin Lily -kellomallisto on tunnettu yksinkertaisesta ja tyylikkäästä muotoilustaan, joka tarjoaa juuri ne oikeat ja kaikki oikeasti tarvittavat ominaisuudet perus-urheilijan tarpeisiin. Tämä siro ja elegantti kello on täydellinen valinta niille, jotka haluavat yhdistää muodin ja hyvinvoinnin seurannan ilman turhaa monimutkaisuutta.



Lily-kello on suunniteltu olemaan huomaamaton arjessa, mutta silti täynnä hyödyllisiä toimintoja, kuten unen ja energiatasojen seuranta, sykkeen mittausta ja yleisen hyvinvoinnin seuranta. Se toimii saumattomasti niin työssä kuin vapaa-ajalla, tarjoten tyylikkäästi arkeen ja liikuntaan tarvittavat perusominaisuudet.


Garmin Lily 2 active -urheilukello

Garmin Lily 2 Active - Tärkeimmät Ominaisuudet

  • Integroitu GPS (Uusi)
    Nyt uutuutena Lily-sarjalle integroitu GPS mahdollistaa ulkoilma-aktiviteettien, kuten kävelyiden ja juoksujen, tarkan seurannan ilman, että tyylistä tarvitsee tinkiä.
  • Pieni ja tyylikäs
    Kaikille tyyleille sopiva Lily 2 Active on metallirunkoinen, kauniisti kuvioidulla näytöllä varustettu älykello, joka aktivoituu napautuksella tai ranteen heilautuksella. Voit personoida kellosi vaihdettavilla rannekkeilla, jotta se sopii täydellisesti omaan tyyliisi.
  • Garmin Coach (Uusi)
    Uutena ominaisuutena maksuttomat ja mukautuvat harjoitusohjelmat, jotka auttavat valmistautumaan 5 km, 10 km ja puolimaratonin juoksutapahtumiin, asiantuntijoiden suunnittelemana.
  • Harjoitukset näytöllä (Uusi)
    Ladattavat harjoitukset, kuten voimaharjoittelu, HIIT-treenit ja jooga, näkyvät suoraan kellon näytöllä, mikä tekee treenaamisesta helpompaa ja monipuolisempaa.
  • Health Snapshot -toiminto (Uusi)
    Kello tallentaa tärkeitä hyvinvointitietoja kahden minuutin ajalta ja luo raportin, jota on helppo vertailla aikaisempien tehtyjen raporttien kanssa. Raportteja voit jakaa terveydenhuollon ammattilaisten kanssa.
  • Liikunnan seuranta ja urheilusovellukset (Uusi)
    Lily 2 Active seuraa askelmäärää, kalorinkulutusta ja aktiivisuusminuutteja. Kello sisältää useita uusia urheilusovelluksia, kuten joogaa, tennistä, tanssiliikuntaa, golfia ja voimaharjoittelua.
  • Unenlaadun pisteytys
    Lily pisteyttää unenlaatusi ja antaa vinkkejä sen parantamiseen. Kello seuraa unen eri vaiheita, sykettä, stressitasoa, PulseOx-arvoa ja hengitystahtia.
  • Garmin Pay -lähimaksu
    Voit maksaa nopeasti ja turvallisesti kassan yhteydessä yhteistyökumppaneiden maksupisteissä Garmin Pay -lähimaksulla.
  • Rannesykeanturi
    Kello mittaa jatkuvasti sykettäsi ja varoittaa, jos se ylittää tai alittaa asettamasi raja-arvot.
  • Turvallisuus ja seuranta
    Kello lähettää reaaliaikaisen sijaintitiedon, jos havaitsee hälyttävän tapahtuman, kuten kolarin tai äkkinäisen putoamisen. Voit myös manuaalisesti lähettää hätäviestin, jos tunnet olosi turvattomaksi.
  • Liikkumishälytykset
    Lily muistuttaa sinua liikkumaan ja tarjoaa erilaisia liikkumisvaihtoehtoja aktiivisuuden ylläpitämiseksi.
  • Älyilmoitukset
    Pariliitettynä älypuhelimeen saat ilmoitukset puheluista, viesteistä, sähköposteista ja muista sovelluksista suoraan kellon näytölle. Android-käyttäjät voivat myös vastata viesteihin suoraan kellosta.

Garmin Lily 2 active -urheilukello

Lily 2 Active on houkutteleva valinta kaikille, jotka arvostavat tyylikästä älykellon muotoilua, joka yhdistää yksinkertaisuuden ja monipuolisen toiminnallisuuden. Uudet hyvinvointi- ja liikuntaominaisuudet, kuten integroitu GPS, sykevälivaihtelun seuranta sekä Garmin Coach -harjoitusohjelmat, tekevät siitä erinomaisen kumppanin niin arkeen kuin liikuntaan. Parannettu akunkesto ja lähes kaksinkertainen määrä urheilusovelluksia takaavat, että kello pysyy mukana aktiivisessa elämässäsi pitkään, tehden siitä käytännöllisen ja kestävän valinnan modernille käyttäjälle.

Lily 2 Active on saatavilla kolmessa tyylikkäässä värissä: vaalea kulta ja luunvalkoinen silikoniranneke, hopea ja vaaleanvioletti ranneke sekä jaspiksen vihreä runko ja ranneke.




Suosituimpia rannekkeita Garmin Lily 2 -urheilukelloille:





Katso myös nämä suositut kategoriat: