Edblad - skandinaavisen minimalismin, ajattoman eleganssin ja kestävän kehityksen ruumiillistumana. Tämä ruotsalainen brändi on saavuttanut kansainvälistä mainetta tarjoamalla koruja, jotka näyttävät hyviltä ja tuntuvat hyvältä niin käytössä kuin sydämessä. Heidän yksinkertaisen kauniit ja harkiten suunnitellut korut sopivat täydellisesti modernille, itsevarmalle naiselle, joka arvostaa yhtälailla niin luonnollista kauneutta kuin hienovaraista luksusta. Sukella kanssamme syvemmälle Edbladin maailmaan ja löydä, mikä tekee tästä brändistä ajattoman ja aina yhtä relevantin.

Skandinaavinen design, luonnollinen hienostuneisuus

Edbladin korujen design-ideologia rakentuu skandinaavisen minimalismin, ajattomuuden ja hienostuneisuuden varaan. Korujen suunnittelussa yhdistyvät yksinkertaisuus ja luonnollisuus, mikä luo rentoa mutta tyylikästä tunnelmaa. Tämä design filosofia heijastaa Edbladin pyrkimystä luoda koruja, jotka ovat kauniita, mutta myös käytännöllisiä ja monipuolisia arjessa. Koruissa yhdistyy luonnonläheisyys ja hienovarainen luksus, joka tekee niistä yhtä aikaa helposti lähestyttäviä ja elegantteja.


“Edblad

Kenelle Edbladin korut sopivat?

Edbladin korut sopivat kaikille heille, jotka arvostavat rentoa ja luonnollista tyyliä, sekä uskaltavat näyttää itsevarmuutta ja kauneutta hienostuneella tavalla. Nämä korut ovat täydellinen valinta niille, jotka etsivät tasapainoa huolitellun ja rennon välillä – koruja, jotka tuovat esiin käyttäjänsä modernin naisellisuuden, mutta säilyttävät silti yksinkertaisen eleganssin. Korujen filosofia huokuu iloa, yhteyttä ja monimuotoisuutta, mikä tekee Edbladin koruista täydellisiä ihmisille, jotka haluavat ilmentää näitä samoja arvoja omassa tyylissään.


“Edblad

Edblad kaulakorut - hienovaraisen tyylikkäät

Edbladin kaulakoruja voidaan kuvata yhdistelmäksi modernia skandinaavista minimalismia ja ajattomuutta. Niissä yhdistyvät kauniisti yksinkertaisuus ja luonnon inspiroima hienovarainen luksus, mikä tekee niistä helposti lähestyttäviä, mutta samalla elegantteja. Korujen muotoilu on huolella suunniteltu tarjoamaan käyttäjälleen tasapainon käytännöllisyyden ja esteettisyyden välillä.

Edbladin kaulakorut ovat erityisen pidettyjä, koska ne sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin ja tyyleihin – ne voivat olla osa arjen asukokonaisuutta tai lisätä hienostuneen vivahteen juhlapukeutumiseen. Kestävä materiaali ja vedenkestävyys lisäävät niiden käyttömahdollisuuksia, ja ekologisesti valmistetut korut tukevat käyttäjän arvomaailmaa, jossa ympäristöystävällisyys ja vastuullisuus ovat keskeisiä.


Kannattaa tutustua Edbladin koko kaulakoru valikoimaan täältä!


Edbladin korut: Aina muodissa ja relevantteja

Edbladin koruissa yhdistyy ajaton design ja nykytrendien tuoreet tuulet luoden ilmeen, joka on virkistävän raikas, mutta kuitenkin pysyen sopivan hillittynä. Koruissa on voimakkaasti läsnä rento, jopa kesäisä fiilis, mikä tuo esiin iloa ja elämäniloa – teemoja, jotka eivät koskaan mene pois muodista. Ne tarjoavat modernin naisellisuuden ja itsevarmuuden tunteen, jota täydentää hienovarainen luksus ja minimalistinen eleganssi.

Edbladin korujen ajattomuus kumpuaa niiden minimalistisesta ja elegantista muotoilusta, joka ei nojaa nopeasti vaihtuvien trendien varaan, vaan kestää aikaa. Koruista huokuu rento ja luonnollinen tunnelma, mikä yhdistettyy moderniin naisellisuuteen ja itsevarmuuteen luoden ilmeen, joka sopii moneen eri elämäntilanteeseen ja tyylisuuntaan. Koruissa on läsnä tasapaino yksinkertaisuuden ja hienostuneisuuden välillä, mikä tekee niistä ajattomia ja aina tyylikkäitä.

“Edblad

Asun kruunaavat tyylikkään simppelit Edblad korvakorut

Edbladin korvakoruissa on kiitelty erityisesti niiden ajatonta muotoilua ja monipuolisuutta. Koruissa yhdistyvät tyylikkään minimalistinen eleganssi ja käytännöllisyys, mikä tekee niistä täydellisiä sekä arkeen että juhlaan. Edbladin valikoiman värimaailma tarjoaa hyvän skaalan sävyjä, kuten viileän hopean sävyistä terästä, lämpimän rikasta kultaa, ja näitä täydentävät auringossa upeasti kimaltelevat zirkonit.

Lisäksi Edbladin korvakorut tarjoavat laajan valikoiman tyylejä. Klassiset helmikorvakorut, kuten Luna-sarja, tuovat hienovaraista ylellisyyttä, kun taas modernimmat ja minimalistisemmat mallit, kuten Hoops-korut ja Glow-sarja, tarjoavat rennompaa ja nykyaikaista ilmettä. On hienoa, että koruissa onnistutaan tuomaan esille skandinaavista yksinkertaisuutta, unohtamatta kuitenkaan persoonallisuutta ja hienostuneisuutta.


Kannattaa tutustua Edbladin koko korvakoru valikoimaan täältä!





Edblad – Kestävää ja vastuullista korumuotoilua Ruotsista

Korumaailmassa arvomaailma on viime vuosina muuttunut merkittävästi, ja yhä useammat kuluttajat arvostavat priorisoivat kestävyyttä, eettistä tuotantoa ja ympäristöystävällisyyttä korujen hankinnassa. Perinteisesti korut ovat olleet statussymboleita ja luksustuotteita, joissa on korostettu harvinaisia materiaaleja ja käsityötaitoa. Nykyään nämä arvot ovat saaneet rinnalleen tärkeitä kysymyksiä siitä, miten ja missä korut valmistetaan, millaisia vaikutuksia niillä on ympäristöön ja millaisia työoloja valmistusprosessiin liittyy.

Edblad on alusta asti ollut alallansa esimerkillinen toimija, joka vastaa näihin uusiin odotuksiin. Vuonna 2006 perustettu ruotsalainen brändi on sitoutunut yhdistämään skandinaavisen minimalismin kestävään muotoiluun ja vastuulliseen tuotantoon. Brändin perustajat, Cathrine ja Hans Edblad, halusivat luoda yrityksen, joka kykenee tarjoamaan kauniita ja ajattomia koruja samalla edistäen positiivista muutosta alallansa.

Edblad panostaakin voimakkaasti vastuullisuuteen käyttämällä ympäristöystävällisiä materiaaleja, kuten kierrätettävää kirurginterästä ja kestävää 14K kultaa. Heidän valitsemansa materiaalit täyttävät EU:n tiukat ympäristösäädökset, ja kaikki tuotantokumppanit ovat sitoutuneet noudattamaan Edbladin korkeita eettisiä standardeja, jotka sulkevat pois esimerkiksi lapsityövoiman käytön ja takaavat työntekijöiden turvallisuuden ja hyvinvoinnin.

“Edblad

Edblad on myös sitoutunut antamaan takaisin yhteisölle ja edistämään sosiaalista vastuullisuutta. Heidän Helping Hand -ohjelmansa kautta brändi tukee hyväntekeväisyysjärjestöjä lahjoittamalla osan tuotoistaan. Tämä ohjelma heijastaa Edbladin halua olla enemmän kuin vain korubrändi – he haluavat olla toimija, joka auttaa rakentamaan parempaa maailmaa.

Ympäristötietoisuus näkyy myös Edbladin käytännöissä aina pakkauksista kuljetusratkaisuihin asti. Yritys minimoi ympäristövaikutuksiaan käyttämällä kierrätysmateriaaleja pakkauksissa ja optimoimalla logistiikkaketjunsa mahdollisimman energiatehokkaiksi.

Edblad toimii malliesimerkkinä siitä, miten korubrändi voi toimia vastuullisesti ja kestävästi, vastaten samalla asiakkaidensa korkeisiin odotuksiin niin laadun kuin eettisyyden suhteen. Edblad seuraa ja on usein jopa luomassa trendejä, asettaen samalla uusia standardeja sille, mitä korut voivat edustaa – ei vain kauneutta ja tyyliä, vaan myös vastuullisuutta ja eettistä kestävyyttä.

Kannattaa tutustua tarkemmin Edbladin arvoihin ja heidän missioon heidän verkkosivuilla!