Aarni on jälleen kerran onnistunut luomaan jotakin ainutlaatuista, joka yhdistää suomalaisen taiteen ja kellonvalmistuksen huippuosaamisen. Aarni Von Wright Limited Edition -kello on kunnianosoitus yhdelle Suomen rakastetuimmista teoksista, Ferdinand von Wrightin Taistelevat metsot -maalaukselle vuodelta 1886. Yhdessä Ateneumin kanssa Aarni on herättänyt tämän kuuluisan öljyvärimaalauksen henkiin upean Limited Edition -kellon muodossa.





Metsot heräävät eloon

Von Wright -veljekset Ferdinand, Magnus ja Wilhelm, tunnettiin realistisista lintu- ja luontoaiheisista teoksistaan. Taistelevat metsot on monille suomalaisille ikoni, ikkuna puhtaaseen ja koskemattomaan luontoon. Ferdinand von Wrightin maalauksen dramatiikka ja jännitys vangitsevat katsojan kerta toisensa jälkeen. Samat elementit toistuvat myös Aarni Von Wright Limited Edition -kellossa, jossa metsot kohtaavat toisensa joka tunti kultaisissa viisareissa kellotaulun yli.


Aarni Von Wright

Yksityiskohtien harmoniaa

Kellon muotoilu on harmoninen ja hienostunut. Sen vaalean vaahterapuun ja kullan yhdistelmä tuo esiin teoksen vivahteet. Kelloa ympäröi klassinen 316L ruostumattomasta teräksestä valmistettu kultainen runko, joka antaa sille ylellisen ja ajattoman ilmeen. Kello on suunniteltu symboloimaan suomalaisen luonnon kauneutta ja samalla kantamaan historian painoarvoa ranteessasi.

Kellotaulun ruskea sävy symboloi Taistelevat metsot -teoksen soidinkenttää, ja kun katsoo tarkkaan, huomaa, kuinka kultaisten viisareiden kärjissä pienet metsot kulkevat toistensa läpi – aivan kuin maalauksessa. Tämä pieni yksityiskohta tekee kellosta ainutlaatuisen ja viehättävän. Ja kuten mestariteos, kello on myös saatavilla rajoitettuna eränä – vain 500 kappaletta on valmistettu ja jokainen kello on numeroitu.

Aarni Von Wright

Yhdessä Ateneumin kanssa

Aarnin yhteistyö Ateneumin kanssa antaa kellolle ainutlaatuisen taiteellisen arvon. Ateneum on Suomen kansallismuseo, joka vaalii maamme yhteistä taideperintöä. Tämä yhteistyö on antanut mahdollisuuden yhdistää suomalaisen kulttuurihistorian ja nykyaikaisen kellonvalmistuksen parhaat puolet. Taistelevat metsot -maalaus on monille museokävijöille ilon lähde, ja nyt tämä ilmiömäinen teos voi kulkea ranteessasi joka päivä.


Kellon puumateriaali suoraan von Wrightin suosikkipuistosta

Kellon vaahterapuu on peräisin Helsingin Sinebrychoffin puistosta, joka oli Magnus von Wrightin suosikkipaikkoja. Tämä lisäelementti tuo kelloon syvyyttä, yhdistäen sen suoraan taiteilijan inspiroimiin maisemiin. Magnus piirsi siellä lukuisia luonnon ja puiden kauneutta korostavia teoksia, ja tämä sama arvokkuus on siirtynyt kelloa koristavaan puumateriaaliin. Vaahterapuun luonnolliset sävyt yhdessä kultaisen rungon kanssa tekevät tästä kellosta täydellisen tasapainon taiteen ja luonnon välillä.


Ainutlaatuinen rajoitettu erä

Aarni Von Wright Limited Edition -kellon valmistus on rajoitettu 500 kappaleeseen, mikä tekee siitä erittäin halutun keräilykohteen. Jokainen kello on huolellisesti numeroitu ja takakannessa on kolmiulotteinen kaiverrus, joka esittää Taistelevat metsot -teoksen kohokohtia. Tämä yksityiskohtainen kaiverrus viimeistelee kellon ja tekee siitä todellisen taideteoksen, joka kestää aikaa.

Kellon sveitsiläinen Ronda 1062 kvartsikoneisto varmistaa, että kello ei ole vain kaunis, vaan myös teknisesti huippuluokkaa. Safiiripinnoitettu mineraalilasi suojaa kellotaulua ja tekee siitä kestävän päivittäisessä käytössä. Kello on myös vesitiivis 5 ATM saakka, joten se kestää kevyttä vesiroisketta ja sadetta.

Uutuus nyt saatavilla Keskisen Kellosta

Aarni Von Wright Limited Edition -kelloAarni Von Wright Limited Edition -kello on täydellinen yhdistelmä suomalaista taidehistoriaa, luonnon kauneutta ja kellonvalmistuksen ammattitaitoa. Tämä numeroitu erikoiserä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kantaa ranteessasi pala suomalaista kulttuuriperintöä. Taideteoksen ja kellon symbioosi tekee siitä ainutlaatuisen ja halutun kellon, joka ei jätä ketään kylmäksi. Metsot taistelevat jälleen – tällä kertaa sinun ranteessasi.




Aarni – ajattomat kellot sekä asusteet

Kaipaatko lisää inspiraatiota? Tutustu suosittuihin tuotteisiin kategorioittain!





Suosittuja tuotteita juuri nyt