WOLF Roadster kellowinder kellonpyöritin säilytystilalla 457156

Ei varastossa

SKU: 63608

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

WOLF Roadster kellowinder kellonpyöritin säilytystilalla 457156 on saanut inspiraationsa ylellisimmistä brittiläisistä luksusautoista. Tässä kauniissa kellonwinderissa on patentoitu kierrosten laskentamenetelmä ja lukittavan dynaaminen mansetti, joka "lukitsee" rannekellon pyöritysrumpuun, jotta se istuu varmasti paikallaan. Matalatiheyksinen vaahtomuovi sopii kaikille kelloille ilman, että rannekkeeseen kohdistuu painetta, ja ylellinen eebenpuu on täydellinen vastine kellollesi. Kun kellonpyörittimen sykli on päättynyt, automaattikello palaa alkuasentoonsa. Laatikossa on lisäksi tila kolmelle lisäkellolle.

Pyörimisvaihtoehdot:

  • 10 sekunnin käynnistysviive.
  • Voidaan asettaa 300 ja 1 200 TPD:n (kierrokset päivässä) välille.
  • Tuplaa kierrosten määrä valitsemalla kaksisuuntainen asetus.

Suunta-asetukset:

  • Myötäpäivään, vastapäivään tai bi-directional.
  • Käyntivara-asetus: sopii kelloihin, joissa on käyntivaraa jäljellä, ja asetus antaa kellolle aikaa vapauttaa varastoitua energiaa ennen kuin latausohjelma alkaa. Käyntivara: 6-72 tuntia, 6 tunnin välein.

WOLF-kellowinder toimii verkkovirralla (yleissovitin sisältyy pakkaukseen) tai D-Cell/Lithium-paristoilla (ei sisälly pakkaukseen). Koko: 9.7 x 20.3 x 23 cm, paino 2,72 kg.

WOLF Roadster kellowinder kellonpyörittimellä säilytystilalla 457156 on 2 vuoden takuu valmistusvirheitä vastaan. Rekisteröi winder WOLF:n verkkosivuilla aktivoidaksesi takuun.

SKU 63608
Brändi WOLF
Materiaali Vegaaninen nahka
Väri Musta
mpn 457156