WOLF Palermo kellowinder kellonpyöritin säilytystilalla 213702

Varastossa (Määrä: 1)

SKU: 63607

WOLF Palermo kellowinder kellonpyöritin säilytystilalla 213702 sisältää automaattikellon kellowinderin sekä säilytystilan arvokkaille koruillesi. Winderissa on patentoitu kierrosten laskentamenetelmä ja lukittavan dynaaminen mansetti, joka "lukitsee" rannekellon pyöritysrumpuun, jotta se istuu varmasti paikallaan. Matalatiheyksinen vaahtomuovi sopii kaikille kelloille ilman, että rannekkeeseen kohdistuu painetta. Kellosi palaa alkuasentoonsa, kun kellonpyörittimen sykli on päättynyt. Laatikossa on lisäksi tila kahdelle lisäkellolle, ja ylhäällä korulokerossa on kymmenen rengasrullaa sormuksille ja jaettu lokero, sekä peili. Sivuoviin mahtuu kumpaankin viisi kaulakorua.

Pyörimisvaihtoehdot:

  • 10 sekunnin käynnistysviive.
  • Voidaan asettaa 300 ja 1 200 TPD:n (kierrokset päivässä) välille.
  • Tuplaa kierrosten määrä valitsemalla kaksisuuntainen asetus.

Suunta-asetukset:

  • Myötäpäivään, vastapäivään tai bi-directional.
  • Käyntivara-asetus: sopii kelloihin, joissa on käyntivaraa jäljellä, ja asetus antaa kellolle aikaa vapauttaa varastoitua energiaa ennen kuin latausohjelma alkaa. Käyntivara: 6-72 tuntia, 6 tunnin välein.

WOLF-kellowinder toimii verkkovirralla (yleissovitin sisältyy pakkaukseen) tai D-Cell/Lithium-paristoilla (ei sisälly pakkaukseen). Koko: 19.5 x 20 x 22 cm, paino 2,72 kg.

WOLF Palermo kellowinder kellonpyörittimellä säilytystilalla 213702 on 2 vuoden takuu valmistusvirheitä vastaan. Rekisteröi winder WOLF:n verkkosivuilla aktivoidaksesi takuun.

SKU 63607
Brändi WOLF
Materiaali Nahka
Väri Musta
mpn 213702