WOLF British Racing kello winder kellonpyöritin yhdelle kellolle 792141

WOLF British Racing kellowinder kellonpyöritin yhdelle kellolle 792141 sisältää patentoidun kierrosten laskentamenetelmän ja lukittavan dynaamisen mansetin, joka "lukitsee" rannekellon pyöritysrumpuun, jotta se istuu varmasti paikallaan. Matalatiheyksinen vaahtomuovi sopii kaikille kelloille ilman, että rannekkeeseen kohdistuu painetta. Kellosi palaa alkuasentoonsa, kun kellonpyörittimen sykli on päättynyt. Laatikossa on lisäksi tila kahdelle lisäkellolle.

Pyörimisvaihtoehdot:

  • 10 sekunnin käynnistysviive.
  • Voidaan asettaa 300 ja 1 200 TPD:n (kierrokset päivässä) välille.
  • Tuplaa kierrosten määrä valitsemalla kaksisuuntainen asetus.

Suunta-asetukset:

  • Myötäpäivään, vastapäivään tai bi-directional.
  • Käyntivara-asetus: sopii kelloihin, joissa on käyntivaraa jäljellä, ja asetus antaa kellolle aikaa vapauttaa varastoitua energiaa ennen kuin latausohjelma alkaa. Käyntivara: 6-72 tuntia, 6 tunnin välein.

WOLF-kellowinder toimii verkkovirralla (yleissovitin sisältyy pakkaukseen) tai D-Cell/Lithium-paristoilla (ei sisälly pakkaukseen). Koko: 19.7 x 20.3 x 24.77 cm, paino 2,72 kg.

WOLF British Racing kello winder kellonpyörittimellä yhdelle kellolle 792141 on 2 vuoden takuu valmistusvirheitä vastaan. Rekisteröi winder WOLF:n verkkosivuilla aktivoidaksesi takuun.

SKU 63594
Brändi WOLF
Materiaali Vegaaninen nahka
Väri Vihreä
mpn 792141