Kalevala Vetovoima rannekoru leveä hopea 2570181

SKU: 63746
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.
Korujen koko-opas

Kepeästi aaltoileva Kalevala Vetovoima 2570181 rannekoru puhuttelee katsojaansa jylhällä näyttävyydellään. Tämä leveämpi Vetovoima-rannerengas on leveydeltään 43 mm ja se on valmistettu käsityönä Suomessa 99% kierrätystä hopeasta.

Vetovoima-sarjan taustalla on palapelimäinen yhdisteltävyys, joka antaa korulle monikäyttöisyyttä. Tätäkin rannekorua voi käyttää yhdessä toisen samanlaisen rannekorun kanssa tai vaihtoehtoisesti kapeamman Vetovoima-rannekorun kanssa. Kokeile yhdistellä myös pronssiseen versioon luodaksesi kaksivärisen korukokonaisuuden. Rannerenkaat asettuvat vastakkain kuin palapelin palat.

Vetovoima-sarjan upeat korut erottuvat aaltoilevalla, säihkyvällä pinnallaan. Korusarjan tarina muistuttaa meitä pysähtymään avoimin mielin tarkkailemaan, asiat voi nähdä toisenlaisessa valossa. Vastakohdat voivat muodostaa harmonisia kokonaisuuksia. Suunnittelun taustalla on ollut kekseliäs muotoilu, leikkisä luonne ja yhdisteltävyyden mahdollisuus. Korusarjan on suunitellut Juslin Maunula.

Tutustu tästä kaikkiin Vetovoima -korusarjan tuotteisiin!

SKU 63746
Brändi Kalevala
Kaiverrus 15
Kiven tyyppi Ei kiveä
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Rannekorut
Materiaali Hopea
Väri Hopea
mpn 2570181