Kalevala Vetovoima rannekoru kapea pronssi 3570180

SKU: 63745
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.
Korujen koko-opas

Jylhä ja selkeälinjainen Kalevala Vetovoima 3570180 rannekoru viehättää upeasti aaltoilevalla muodollaan. Tämän kapeampi Vetovoima-rannerengas on leveydeltään 31 mm. Rannerengas on valmistettu käsityönä Suomessa osittain kierrätetystä pronssista. Kalevala pronssikoruissa on hienostunut kullanhohtoinen sävy.

Vetovoima-sarjalle on ominaista palapelimäinen yhdisteltävyys, joka luo korulle monikäyttöisyyttä. Tätäkin rannekorua voi käyttää yhdessä toisen samanlaisen rannekorun kanssa tai vaihtoehtoisesti leveämmän Vetovoima-rannekorun kanssa. Kokeile yhdistellä myös hopeiseen rannekoruun luodaksesi kaksivärisen korukokonaisuuden. Rannekorut asettuvat vastakkain kuin palapelin palat.

Vetovoima-sarjan upeat korut erottuvat aaltoilevalla, säihkyvällä pinnallaan. Korusarjan tarina muistuttaa meitä pysähtymään avoimin mielin tarkkailemaan, asiat voi nähdä toisenlaisessa valossa ja vastakohdat voivat muodostaa harmonisia kokonaisuuksia. Suunnittelun taustalla on ollut kekseliäs muotoilu, leikkisä luonne ja yhdisteltävyyden mahdollisuus. Korusarjan on suunitellut Juslin Maunula.

Tutustu tästä kaikkiin Vetovoima -korusarjan tuotteisiin!

SKU 63745
Brändi Kalevala
Kaiverrus 15
Kiven tyyppi Ei kiveä
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Rannekorut
Materiaali Pronssi
Väri Kulta, Pronssi
mpn 3570180