Kalevala Valoisa sydänriipus hopea 2269483

SKU: 38268
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.
Korujen koko-opas

Hopeinen Kalevala Valoisa 2269483 sydänriipus on täydellinen lahja ystävänpäiväksi tai muuhun erityiseen hetkeen. Tämä kaunis riipus on kooltaan 12,8 x 15,5 mm ja se on saatavilla kahdessa eri ketjun pituudessa. Valoisa-sydänriipus on koristeltu siroilla hopeakuulilla, jotka tekevät siitä näyttävän ja erottuvan. Pieni sydänriipus täydentää suositun Valoisa-sarjan, joka symboloi ystävyyden antamaa voimaa ja rohkeutta. Se myös muistuttaa ystävyyden tärkeydestä ja kehoittaa jokaista olemaan myös oman itsensä ystävä. Riipus sopii kaikille sydänkorujen ystäville, niin nuoremmille kuin varttuneemmillekin. Valmistettu kirkkaasta, kierrätetystä hopeasta käsityönä Suomessa.

Suunnittelijana on toiminut lahjakas Tiina Arkko. Saatavilla myös pronssisena. Kaikki Kalevala Valoisa -tuotteet toimitetaan brändin alkuperäisessä lahjarasiassa, mikä tekee niistä täydellisen lahjan.

Tutustu tästä kaikkiin Valoisa -korusarjan tuotteisiin!

SKU 38268
Brändi Kalevala
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Kaulakorut
Materiaali Pronssi
Väri Kulta, Pronssi
mpn 2269483