Kalevala Vaakuna valkokultasormus 541000200

SKU: 64245
Koko-opas

Kalevala Love -sormusmalliston kultainen Vaakuna sormus 541000200 ammentaa voimansa muinaisen pohjoisen Euroopan uskomuksista. Sormuksen solmuristi, Hannunvaakuna, muodostuu yhdestä päättymättömästä nauhasta, joka synnyttää pahalta suojaavan voiman. Tämä symboli muistuttaa neljästä suojelushengestä – Lännestä, Idästä, Pohjoisesta ja Etelästä – jotka kannattelevat taivasta maan yllä. Vaakuna-sormuksen kantajaa seuraa onni ja suojelus, eikä pahat ajatukset häntä tavoita. Sormuksen hieman reunoilta pyöristetyn rungon leveys on 4,5 mm.

Kalevala Love -malliston sormukset edustavat Kalevalan vahvaa tarinankerrontaa ja modernia muotoilua. Ne on valmistettu 14 karaatin kierrätetystä kullasta käsityönä Suomessa, kunnioittaen suomalaista kultasepäntaitoa. Malliston sormusten sisäpintaan on kaiverrettu Euran sydän, rakkautta kuvastava viikinkiaikainen symboli.

Suurin osa sormuksista valmistetaan tilauksesta. Tehtaalta tilatuille sormuksille myönnetään vain vaihto-oikeus.

Voimme kaivertaa veloituksetta sormukseen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivänmäärän. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla sormuksilla ei ole palautusoikeutta.

SKU 64245
Kaiverrus 15
Brändi Kalevala
Sormuksen tyyli Sileä
Metallin karaatit 14k
Sormuksen rungon leveys 4.5 mm
Sormuksen leveys kivien kohdasta 4.5 mm
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Sormukset
Materiaali Valkokulta
Väri Hopea
mpn 541000200