Kalevala Talon sydän kaulakoru hopea 236500045

Ei varastossa

SKU: 10579

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.
Korujen koko-opas

Kirkkaasta hopeasta valmistetussa Talon Sydän 236500045 kaulakorussa on kaunis rivi pieniä talon sydämiä. Suloiset pienet sydämet ja hopean viileä hohto kaulallasi tekevät tästä kaulakorusta erityisen kauniin. Yksittäisen sydämen halkaisija on 10 mm ja niitä on seitsemän kappaletta korussa. Ketjussa on säädettävä pituus 45/42 cm. Kaikki Kalevala-korut toimitetaan brändin alkuperäisessä lahjarasiassa. Valmistettu Suomessa käsityönä.

Suomen parhaimmistoon kuuluvan huippusuunnittelijan, Tony Granholmin, suunnittelema Talon Sydän on ilahduttanut suomalaisia jo vuosia ja sen suosio ei ota laantuakseen. Talon Sydän korujen innoituksena on toimininut muinaiskorujen rikas ornamentiikka. Kaikki Kalevala-korut toimitetaan brändin alkuperäisessä lahjarasiassa.

Tutustu tästä kaikkiin Talon sydän -korusarjan tuotteisiin!

SKU 10579
Brändi Kalevala
Kiven tyyppi Ei kiveä
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Kaulakorut
Materiaali Hopea
Väri Hopea
mpn 236500045