Kalevala Rajalinin risti riipus hopea 2211370

Varastossa (Määrä: 5+)

SKU: 1085
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.
Korujen koko-opas

Tyylikäs ja perinteinen Kalevala risti 2211370 on loistava valinta esimerkiksi rippilahjaksi. Börje Rajalinin suunnittelema ristiriipus on yksinkertaisuudessaan ajaton ja klassinen. Hopeasta valmistetun ristin leveys on 17 mm ja korkeus 27 mm. Ristin mukana tulevan kaulaketjun pituus on säädettävissä 45/50 cm pituiseksi, joten se sopii täydellisesti eri tarpeisiin. Risti on valmistettu käsityönä Suomessa yli 99% kierrätetystä hopeasta. Kaunis ristikaulakoru sopii kaikille nuoresta aikuiseen ja on erinomainen idea lahjaksi, esimerkiksi rippiristiksi. Risti koru kulkee usein mukana läpi elämän ja se symboloi elämän tärkeitä hetkiä. Kaikki Kalevala-korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Jos haluat ilmaisen kaiverruksen, voit valita kaiverruksessa käytettävän tekstityylin ja kirjoittaa kaiverrettavat tiedot kaiverrus-tekstikenttään. Huomioithan, että kaiverrettuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

SKU 1085
Brändi Kalevala
Kaiverrus 15
Kiven tyyppi Ei kiveä
Kategoria Naisten korut, Miesten korut
Korun tyyppi Kaulakorut
Materiaali Hopea
Väri Hopea
mpn 2211370