Kalevala Legenda valkokultasormus 541000400

SKU: 64247
Koko-opas

Tämä valkokultainen Kalevala Legenda sormus 541000400 juontaa juurensa 1920-luvulle Karjalan metsäpirtistä löydettyyn kultarenkaaseen. Vanha tarina kertoo viikinkipäälliköstä, joka antoi kultarenkaan ylisille jumalille kiitokseksi haaksirikolta pelastamisesta. Tämä uhrilahja oli hautautuneena rantahietikkoon yli tuhat vuotta. Vuonna 1956 korumuotoilija Börje Rajalinin suunnitteli tämän upean sormuksen, joka tunnetaan tänä päivänä Legenda-sormuksena. Näyttävästi kuvioidun, tyylikkään sormuksen leveys on 7,5 mm

Kalevala Love -malliston sormukset edustavat Kalevalan vahvaa tarinankerrontaa ja modernia muotoilua. Ne on valmistettu 14 karaatin kierrätetystä kullasta käsityönä Suomessa, kunnioittaen suomalaista kultasepäntaitoa. Malliston sormusten sisäpintaan on kaiverrettu Euran sydän, rakkautta kuvastava viikinkiaikainen symboli.

Suurin osa sormuksista valmistetaan tilauksesta. Tehtaalta tilatuille sormuksille myönnetään vain vaihto-oikeus.

Voimme kaivertaa veloituksetta sormukseen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivänmäärän. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla sormuksilla ei ole palautusoikeutta.

SKU 64247
Kaiverrus 15
Brändi Kalevala
Sormuksen tyyli Kihlasormus
Metallin karaatit 14k
Sormuksen rungon leveys 7.5 mm
Sormuksen leveys kivien kohdasta 7.5 mm
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Sormukset
Materiaali Valkokulta
Väri Hopea
mpn 541000400