Kalevala Kesäyön ruusu sormus hopea 241000700

SKU: 63683
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.
Koko-opas

Kalevala Kesäyön ruusu hopeinen sormus 241000700 kuvaa rohkeasti juhannusruusujen herkkää kauneutta ja suviyön valoisuutta. Korun veistoksellinen ja kolmiuloitteinen muoto tulee kauniisti esiin tässä hopeasormuksessa, jonka pelkistettyä runkoa koristaa näyttävä ruusu. Sormusta valmistetaan kolmessa koossa (S, M, L). Avointa sormuskokoa voi säätää juuri itselle sopivaksi runkoa avartamalla tai supistamalla. Sormusta ei kuitenkaan suositella taivutettavaksi edestakaisin, ettei runko vaurioidu jatkuvasta taivutuksesta. Sormuksen rungon leveys on 2,4 mm. Säädettävät halkaisijakoot ovat S = 16-17, M = 17.5-18.5, L= 19-20. Suomessa käsityönä valmistetun korun materiaali on yli 99% kierrätettyä hopeaa.

Yhdistele yhdessä muiden Kesäyön ruusu - sarjan korujen kanssa. Kesäyön ruusu korusarja sopii erinomaisesti lahjaksi, hääkoruksi, valmistujaisiin tai arkeen.

Kesäyön ruusu - sarja on suunnittelija Anni Ruuthin käsialaa. Inspiraation Anni Ruuth hakee klassisen taiteen ja baletin herkkyydeestä. Runsas ja yksityiskohtia täynnä oleva kolmiulotteinen korusarja herättää suunnittelijan kädenjäljen eloon.

Tutustu tästä kaikkiin Kesäyön ruusu -korusarjan tuotteisiin!

SKU 63683
Kaiverrus 15
Brändi Kalevala
Kategoria Naisten korut
Kiven tyyppi Ei kiveä
Korun tyyppi Sormukset
Materiaali Hopea
Väri Hopea
mpn 241000700