Kalevala Elämän Roihu rannekoru hopea 2569112

Ei varastossa

SKU: 25961
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.
Korujen koko-opas

Hopeinen Kalevala Elämän Roihu rannekoru 2569112 sopii kaikenikäisille. Korussa on tukeva papuketju, jossa roikkuu pieni Elämän roihu -hela, jonka pinta on näyttävästi kuvioitu ja rosoinen. Korusta on saatavilla kahta eri mittaa. Elämän Roihu -korusarja on toteutettu yhteistyössä Duudsonien kanssa, ja sen rohkea ja voimakas design on saanut inspiraationsa elämän intohimosta ja rohkeudesta. Kaikki Kalevala-korut toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa, mikä tekee niistä täydellisen lahjan. Valmistettu käsityönä Suomessa yi 99% kierrätetystä hopeasta.

"Eletään tätä elämää täysillä ja isolla liekillä, niin notta jokaanen päivä on elämisen arvoonen! Uskalletaan unelmoira ja toteutetaan niitä asioita, mitä itte elämältä halutaan. Vaikka välillä tulee kolhuja kuoreen, niin ei jäärä tuleen makaamaan - näistähän ne tarinat ja seikkailut syntyy! Vanhana voiraan sitten tyytyvääsenä istua kiikkustuolissa ja kertoa hienoosta ystävyyren hetkistä ja suurella syrämmellä eletyistä seikkailuista". -Duudsonit

Tutustu tästä kaikkiin Elämän roihu -korusarjan tuotteisiin!

SKU 25961
Brändi Kalevala
Kiven tyyppi Ei kiveä
Kategoria Miesten korut
Korun tyyppi Rannekorut
Materiaali Hopea
Väri Hopea
mpn 2569112