Kalevala Amuletti Taikalintu riipus hopea 227031560

Varastossa (Määrä: 3)

SKU: 63689
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.
Korujen koko-opas

Kalevala Amuletti -sarjan korujen sanotaan tuovan onnea kantajalleen. Kalevala Amuletti riipus Taikalintu hopea 227031560 on uusi tulkinta Taikalintu klassikkokorusta. Taikalintu amuletti on saanut inspiraation vauraan viikinkiajan korusta. Linnut symboloivat Pohjolan kansoille onnea, terveyttä ja menestystä. Lintujen uskottiin olevan sanansaattajia ihmisten ja jumalten välillä. Korun taikalintu laulaa iloa ja uskoa onnelliseen huomiseen. Amuletti - sarjan korut ovat uusia tulkintoja muinaiskorujen salaperäisistä symboleista.

Hopeinen riipus on halkaisijaltaan 19,5 mm. Kaulakorun ketju on säädettävissä 40/45/50 cm mittaiseksi. Lisäksi korun mukana tulee jatkopala, jolla ketjua voi pidentää 55/50 cm mittaiseksi. Käytä korua siis monipuolisesti pitkänä, lyhyenä tai vaihdellen. Koru sopii pienten ja keveiden korujen ystävälle, joita kiehtoo tarinat, vanhan ajan uskomukset ja symboliikka. Suomessa käsityönä valmistettu koru on hopeaa, joka on yli 99% kierrätettyä hopeaa.

Amuletti sarjan koruilla luot oman uniikin amuletti korusi. Yhdistelemällä muihin eri kokoisiin ja värisiin amulettiheloihin saat rakennettua persoonallisen korun juuri sinulle tärkeistä symboleista. Kaikki pikkuhelat, ranneketjut ja korvarenkaat ovat saatavilla hopeisina ja pronssisina.

Amuletti korusarjan suunnittelija on korumuotoilija ja kultaseppä Lina Simons, jonka muotoilu on puhdaslinjaista ja runsasta.

Tutustu tästä kaikkiin Amuletti -korusarjan tuotteisiin!

SKU 63689
Brändi Kalevala
Kiven tyyppi Ei kiveä
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Kaulakorut
Materiaali Hopea
Väri Hopea
Takuu 2 vuotta
mpn 227031560