Kalevala Amuletti Osmansolmu riipus hopea 227031060

Varastossa (Määrä: 3)

SKU: 63766
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.
Korujen koko-opas

Hopeisessa Kalevala Amuletti Osmansolmu 227031060 riipuksessa on kuvioitu päättymätön nauhapunos. Kauniin yksinkertainen koru on kevyt ja siinä on runsaasti yksityiskohtia. Kaulakorun hopeinen riipus on halkaisijaltaan 15 mm. Ketju on säädettävissä 40/45/50 cm mittaiseksi ja mukana tulevan jatkopalan avulla ketjua voi pidentää jopa 55/60 cm mittaiseksi. Käytä korua siis monipuolisesti pitkänä, lyhyenä tai vaihdellen. Suomessa käsityönä valmistettu koru on hopeaa, joka on yli 99% kierrätettyä.

Koru sopii pienten ja keveiden korujen ystävälle, jota kiehtoo tarinat, vanhan ajan uskomukset ja symboliikka. Osmansolmun käyttäminen korussa tuo kantajalleen menestystä ja onnea.

Amuletti korusarjan suunnittelija on korumuotoilija ja kultaseppä Lina Simons. Simonsin muotoilu on puhdaslinjaista ja runsasta, johon yhdistyy kauneus, kestävyys ja käytettävyys. Muinaiskorujen salaperäisistä symboleista inspiraation saanut Amuletti -korusarja kertoo tarinoita menneistä ajoista. Yhdistelemällä muihin amulettiheloihin, eri pituisiin ketjuihin saat rakennettua persoonallisen korun sinua kiehtovista symboleista. Näillä koruilla saat ripauksen mystiikkaa ja tarinankerrontaa osaksi pukeutumistasi.

Tutustu tästä kaikkiin Amuletti -korusarjan tuotteisiin!

SKU 63766
Brändi Kalevala
Kiven tyyppi Ei kiveä
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Kaulakorut
Materiaali Hopea
Väri Hopea
Takuu 2 vuotta
mpn 227031060