Kalevala Amuletti Hannunvaakuna riipus hopea 227031160

Varastossa (Määrä: 3)

SKU: 63764
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.
Korujen koko-opas

Vanhan ajan mystiikkaa ja symboliikkaa huokuvan Amuletti-sarjan hopeinen Kalevala Hannunvaakuna riipus 227031160 suojaa kantajaansa pahalta. Kaunista 16 mm kokoista hopeahelaa koristaa perinteinen Hannunvaakuna symboli, jonka yhdestä nauhasta muodostuva kuvio kuvastaa maan neljää suojelushenkeä, jotka jokainen kannattelevat taivasta maan päällä. Nämä henget nimetty Pohjolan kansan perinteessä ilmansuuntien mukaan: Etelä, Pohjoinen, Länsi ja Itä. Valmistettu käsityönä Suomessa.

Kaulakoru koostuu riipuksesta ja ketjusta jota voi säätää 40/45/50 cm mittaan. Korun monipuolisuutta lisää mukana toimitettava jatkopala, jolla ketjua voi pidentää 55/60 mittaiseksi. Käytä lyhyenä, pitkänä tai vaihdellen lookisi mukaan. Amuletti-korut sopivat käytettäväksi yhdessä, erikseen, useita samanaikaisesti kerrostaen eri pituisia ja värisiä amuletteja.

Amuletti korusarjan suunnittelija on korumuotoilija ja kultaseppä Lina Simons. Simonsin muotoilu on puhdaslinjaista ja runsasta, johon yhdistyy kauneus, kestävyys ja käytettävyys. Amuletti - sarjan korut ovat uusia tulkintoja muinaiskorujen salaperäisistä symboleista. Näillä koruilla saat ripauksen mystiikkaa ja tarinankerrontaa osaksi pukeutumistasi.

Tutustu tästä kaikkiin Amuletti -korusarjan tuotteisiin!

SKU 63764
Brändi Kalevala
Kiven tyyppi Ei kiveä
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Kaulakorut
Materiaali Hopea
Väri Hopea
Takuu 2 vuotta
mpn 227031160