Kalevala Amuletti Aurinkoleijona riipus hopea 227031360

Varastossa (Määrä: 3)

SKU: 63762
Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.
Korujen koko-opas

Amuletti-korusarjan korut ovat uusia tulkintoja muinaiskorujen salaperäisistä symboleista ja niiden kerrotaan tuovan onnea kantajalleen. Kalevala Amuletti Aurinkoleijona hopeakaulakoru 227031360 on uusi versio klassisesta Aurinkoleijona-korusta. Riipuksen uljas aurinkoleijona symboloi voimaa ja mahtia, jota se antaa myös kantajalleen.

Hopeinen riipus on halkaisijaltaan 20 mm. Kaulakorun ketju on säädettävissä 40/45/50 cm mittaiseksi. Lisäksi korun mukana tulee jatkopala, jolla ketjua voi pidentää 55/60 cm mittaiseksi. Käytä korua siis monipuolisesti pitkänä, lyhyenä tai vaihdellen. Koru sopii pienten ja keveiden korujen ystävälle, joita kiehtoo tarinat, vanhan ajan uskomukset ja symboliikka.

Aurinkoleijona on peräisin ajasta, jolloin kristillisen Euroopan vaikutteet rantautuivat Itämeren saarten kautta suomalaisten keskuuteen. Suomessa käsityönä valmistettu koru on 99% kierrätettyä hopeaa.

Amuletti korusarjan suunnittelija on korumuotoilija ja kultaseppä Lina Simons. Simonsin muotoilu on puhdaslinjaista ja runsasta, johon yhdistyy kauneus, kestävyys ja käytettävyys. Muinaiskorujen salaperäisistä symboleista inspiraation saanut Amuletti -korusarja kertoo tarinoita menneistä ajoista. Yhdistelemällä muihin amulettiheloihin, eri pituisiin ketjuihin saat persoonallisen korun juuri sinulle tärkeistä symboleista. Näillä koruilla saat ripauksen mystiikkaa ja tarinankerrontaa osaksi pukeutumistasi.

Tutustu tästä kaikkiin Amuletti -korusarjan tuotteisiin!

SKU 63762
Brändi Kalevala
Kiven tyyppi Ei kiveä
Kategoria Naisten korut
Korun tyyppi Kaulakorut
Materiaali Hopea
Väri Hopea
Takuu 2 vuotta
mpn 227031360